Za respekt i pohvalu

Za respekt i pohvalu

 BICIKLISTI kragujevačkog Radničkog i Ciklomanije, na nedavno održanoj svečanosti Biciklističkog saveza Srbije, povodom uručenja priznanja i pehara najboljima, za rezultate postignute u prethodnoj godini, dobili su 26 pehara, čime su se svrstali u redove najtrofeknijih klubova u Srbiji.
 Radničkom je tako pripalo 14 pehara, svi u planinskom biciklizmu, a najuspešniji u svojim kategorijama su kadet Lazar Antić. Mlađi kadet Milan Vukajlović i Sara Janković u istoj kategoriji, samo kod dama, koja je proglašena i z anajbolju takmičarku, zbog čega je na poklon od Biciklističkog saveza dobila ram za bicikl. Još dva trofeja, „crveni“ su, kao najuspešniji, osvojili u ekipnoj konkurenciji kod kadeta i mlađih kadetkinja.
Jedan od najmlađih, ali izuzetno uspešnih biciklističkih klubova je i kragujevačka Ciklomanija, koja je osvojila osam pehara u planinskom biciklizmu i četiri u drumskom nadmetanju. Najuspešnija takmičarka ovog kluba, i šampionka za prošlu godinu u mauntin bajku, je seniorka Jana Jolović.