NS: Razotkrivanje kapitulantske politike Vučića

NS: Razotkrivanje kapitulantske politike Vučića

Povodom aktuelne političke situacije, posebno sednice Skupštine Srbije na kojoj se rasplavljalo o izveštaju predsednika Srbije sa pregovora o Kosovu i Metohiji, saopštenjem za javnost oglasio se kragujevački odbor Narodne stranke.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Kao i uvek kada zdušno brane svog vođu, iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke stižu tragikomične i srceparajuće parole i saopštenja.

Za razliku od lokalnih naprednjaka koji nisu mogli da sakriju bes i sramotu što je cela Srbija u direktnom prenosu mogla da vidi kako je Vučić spreman da trguje nacionalnim interesima, gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu je ponosan na hrabro i patriotsko delovanje poslanika Narodne stranke tokom rasprave o Kosovu i Metohiji.

Naprednjacima su zasmetale utemeljene kritike i natpisi usmereni ka razotkrivanju kapitulantske politike njihovog vođe. Razotkrivena je kapitulantska politika koja je pokazala spremnost da prihvati dokument koji bi u konačnici mogao da rezultira članstvom lažne države Kosovo u Ujedinjenim nacijama, što bi značilo potpuni slom politike odbrane državnog suvereniteta na području naše južne pokrajine.

Naprednjački vuk je loše zavijao, pokazujući svoju nemoć i kukavičluk. S druge strane, bilo je poslanika koji su pokazali kako bi trebalo da se bori za Kosovo i Metohiju, među kojima i ceo poslanički klub Narodne stranke”, navedeno je u saopštenju dostavljenom medijima.