Dubljanin ostaje na čelu DS u Kragujevcu

Dubljanin ostaje na čelu DS u Kragujevcu

Na neposrednim izborima Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu za predsednika je ponovo izabran Ivan Dubljanin.

Izabrano je i 40 članova stalnog sastava Gradskog odbora. U prethodnom sazivu stalni sastav je brojao 30 članova, tako da je, prema GrO DS, na ovim izborima odbor dodatno ojačan uspešnim i prepoznatljivim Kragujevčanima, koji uživaju ugled u gradu i okolini, saopšteno je iz DS.

"Kragujevački odbor DS je u prethodnom periodu bio nepokolebljivi protivnik vlasti koja je zarobila državu i društvo, i bez ikakve zadrške se suprotstavljao svim pokušajima, sa koje god strane dolazili, da se ovakvoj vlasti bude konstruktivna opozicija. Ojačani i osnaženi neposrednim izborima, na kojima je učešće uzeo veliki broj članova, nastavljamo odlučnu borbu za Srbiju kojom će se ponositi svi njeni građani. Cilj nam je da Kragujevac ponovo vratimo na mesto koje zaslužuje, kao regionalni centar ovog dela Srbije i grad u kome se stvarala i stvara moderna srpska država", navodi se u saopštenju GrO Demokratske stranke u Kragujevcu.