Posle Lučana, trijumf i na "Čika Dači"!

Posle Lučana, trijumf i na

Fudbaleri Kragujevačkog Radničkog 1923 upisali su i drugu pobedu u Super ligi Srbije. Na "Čika Dači" Kragujevčani su bili bolji od Spartaka iz Subotice 3:2.

Veljko Trifunović je bio u centru pažnje na početku meča. Prvo je u četvrtom minutu zatresao mrežu glavom, pa je morao da sačeka sa proslavom dok VAR nije utvrdio da nije bilo ofsajda. Zatim je u 19. minutu postigao prelep pogodak, gađao je dalji ugao, golman je samo pogledom ispratio. Ovog puta provera nije bila potrebna.

Nisu gosti imali nameru da odustanu. U 22. minutu je Stefan Milošević spektakularno izveo slobodan udarac sa oko 20 metara, pokušaj Davida Spasojevića da odbrani šut je samo dodatno ulepšao gol.

Lazar Tufegdžić uspeva da poravna rezultat na 2:2. Izgledalo je da su Subotičani preuzeli inicijativu. Međutim, u 60. minutu su izgubili loptu na sredini terena, Vladimir Ćirović je ušao u kazneni prostor, želeo je da centrira ka saigraču, Nemanja Branković je pokušao da interveniše i umesto toga je poslao loptu u sopstvenu mrežu. U nastavku je bilo šansi, ali ne i pogodaka.

Radnički je tako posle Lučana, gde je slavio golom u 99. minutu, pobedio i na "Čika Dači".