Odbojka: Spartak se revanširao Radničkom

Odbojka: Spartak se revanširao Radničkom

Odbojkaši Radničkog pretrpeli su poraz na gostovanju subotičkom Spartaku u drugoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa BPŠ Superlige Srbije. Subotički „golubovi“ su na parketu hale „Dudova šuma“ slavili sa maksimalnih 3:0 u setovima – 25:20, 25:20, 25:22, pa će tako odluka o budućem polufinalisti plej-ofa pasti u trećem, odlučujućem meču.

Kragujevčani imaju jako malo vremena da se oporave od ovog poraza i pripreme za odsudnu bitku sa Subotičanima, koja je na programu u utorak, 9. marta, od 17 časova u „SBB Jezeru“.

Pritom, odbojkaši Radničkog moraju da misle i na predstojeće finale Kupa Srbije protiv kraljevačke Ribnice do koga je ostalo još svega šest dana.

Ipak, svedoci smo toga da su učenici Dragana Kobiljskog nebrojeno puta tokom ove sezone pokazali da su u stanju da budu najbolji kada je to najpotrebnije, tako da je za očekivati da uspešno odgovore i predstojećem izazovu, i da će pobedom u „majstorici“ protiv Subotičana na svom parketu osigurati mesto među četiri najbolje ekipe domaćeg šampionata.