STIŽE I BEOGRADSKI SINDIKAT

STIŽE I BEOGRADSKI SINDIKAT

Peti po redu Šumadija Fest održaće se 9.i 10. oktobra u hali Jezero Kragujevac. Pored do sada najavljenih velikih imena, Parnog Valjka , Riblje Čorbe , Dejan Petrovića i Big Band-a,bendova Bad Copy, Who See i ZAA, na ovogodišnjem Šumadija Festu  nastupiće i najpopularniji hip hop sastav sa ovih prostora Beogradski Sindikat kao i kragujevački hip hop sastav Bounce, DJ-evi Nikola Aničić i Petrovitz Yugoslavia.

U toku je druga faza prodaje promotivnih kompleta karata po ceni od 1200 dinara za obe večeri festivala. Za studente i đake koji žele sa ekipom na Šumadija Fest, od 7. do 14. septembra pustićemo u prodaju 100 paketa po 5 kompleta karata za obe večeri, čija cena će biti 4000 dinara, čime se za svaki kupljeni paket ostvaruje ušteda od preko 50%.

U Kragujevcu se ulaznice mogu kupiti u kafićima Nemam Ve De, Teens, Arena Fun Factory, Hide Park, i Turističkom info centru, a svi koji nisu iz Kragujevca karte mogu kupiti u svim Win Win radnjama širom Srbije ili poručiti na sajtovima www.sumadijafest.com, www.ddtickets.rs i www.eventim.rs.